онлайн казино Украины

Хто в облраді найбагатший?

Хто в облраді найбагатший?Найбагатшим з керівництва Чернігівської обласної ради виявився перший заступник Валентин Мельничук. А інший заступник голови облради Арсен Дідур, зі своєю родиною, за минулий рік заробили менше «мінімалки», при цьому утримуючи авто класу «люкс».
Такі дані були виявлені «Чернігівським освітнім центром «Ініціатива» у деклараціях, оприлюднених на офіційному сайті обласної ради.
Так, голова обласної ради Ігор Вдовенко зазначив у декларації ще дружину та сина. Їх родина за минулий рік заробила приблизно 268 тисяч гривень, з яких 228 тисяч – заробіток самого Вдовенка та ще 39 тисяч гривень заробила його дружина.
У власності декларанта дві земельні ділянки загальною площею близько 20 соток та житловий будинок на 339 кв. м.
У власності родини Ігоря Вдовенка також перебуває ще одна земельна ділянка – 10 соток та квартира 72 кв. м.
Автопарк родини Вдовенків представлений автомобілем Hyundai Santa Fe 2014 року.
Перший заступник голови облради Валентин Мельничук зазначив у декларації дружину, щоправда, жодних прибутків та майна за 2015 рік вона не мала.
Загальна сума сукупного доходу Мельничука найбільша з усіх його колег з керівництва облради – 654 тисячі гривень. З них заробітна плата складає 187 тисяч гривень, отримані у 2015 році дивіденди та проценти – 85 тисяч гривень. Інші 378 тисяч гривень зазначені у графі «інші види доходів».
У власності Валентина Мельничука перебуває земельна ділянка, площею 24 сотки та квартира на 43 кв. м.
Іншого нерухомого та рухомого майна, згідно декларації, родина Мельничуків не має.
На рахунку у банку Валентин Мельничук має 340 тисяч гривень. Ще 814 тисяч гривень у 2015 році Мельничук вніс до банку як погашення суми позики (кредиту).
Заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур офіційно заробив за 2015 рік 23074 гривні, що на двох з дружиною, яка вказана у декларації, складає менше прожиткового мінімуму в місяць на кожного.
Як відомо, родина Дідура володіє найбільшим на Чернігівщини бізнесом виробництва молочної продукції – ПРАТ «куликівське молоко» і ПП «Сирний дім»).
Також у власності декларанта дві земельні ділянки загальною площею 60 соток та три квартири (80 кв.м., 75 кв.м., 86 кв.м.)
У власності дружини перебуває земельна ділянка площею 1,1 сотки та дачний будинок на 231 кв.м.
Незважаючи на таку мізерну зарплатню, родина Дідурів утримує автомобіль Porsche Cayenne 2009 року випуску.
Окрім цього, у декларації Арсена Дідура значаться цінні папери, номінальна вартість яких 910510 гривень у нього самого і 846225 гривень у дружини.
«Чернігівський освітній центр “Ініціатива”» звернувся з інформаційним запитом до Чернігівської обласної ради з проханням надати декларації про майно всіх депутатів ради.

Добавлено: 8-04-2016, 09:53
0
0

Похожие публикации


Наверх