онлайн казино Украины

«Облсвітло» передано Чернігову

«Облсвітло» передано ЧерніговуРішенням 4-ї сесії обласної ради її комунальне підприємство «Облсвітло» передане до власності територіальної громади Чернігова.
За це сьогодні проголосували 56 депутатів, проти не було, утримався 1.
Таким чином, задоволено відповідне звернення Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка. Як пояснив сам мер, питання в економічному контексті. Мовляв, заміна світильників у Чернігові потребує залучення "Облсвітла" у значних обсягах і його передача має зекономити бюджетні кошти.
«Це дружній крок, – зазначив мер. – Ми готові заплатити 2 мільйони гривень за цю базу. Даю слово. Вийдемо на баланс і знайдемо шляхи, як передати ці гроші до обласної скарбниці».
Основними напрямами діяльності "Облсвітла" є технічне обслуговування електромереж зовнішнього освітлення, їх поточний і капітальний ремонт, вимірювання та випробування електрообладнання.
Потужності КП «Облсвітло» розміщені на виробничій базі, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Робітнича,6, на земельній ділянці, площею 1,06 га. Сьогодні виробничо-технічна база підприємства – це оновлений майновий комплекс, який складається з адміністративних, виробничих й складських приміщень, майстерень та гаражів, загальною площею 3 284,4 кв.м. За підсумками 2015 року КП «Облсвітло» отримало чистий прибуток в сумі 561 тис. грн.
У січні цього року КП «Облсвітло» визнано переможцем процедури закупівлі послуг з технічного обслуговування електромереж вуличного освітлення міста Чернігова на 2016 рік, яку провело Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.
Упродовж кількох останніх років КП «Облсвітло» переважно надає послуги з обслуговування Чернігівських міських електромереж, саме тому Чернігівській міській голова і поставив питання про його передачу у власність територіальної громади міста Чернігова.
Чернігівська міська рада зобов’язалася дотриматися трудового законодавства, зокрема норм, що зміна власника не є підставою для скорочення чисельності і штату працівників.

Добавлено: 30-03-2016, 09:57
0
0

Похожие публикации


Наверх