онлайн казино Украины

Кішка, що не дає хабарів

Кішка, що не дає хабарівОдна з місцевих активісток ГО «Антикорупційний рух Чернігівська область» Оксана Голубова, незважаючи на свої красиві слова, котрі вона розказувала на зльоті "антикоррупціонерів", сама не лише порушує Закон, а і ставить під загрозу життя і здоров'я відвідувачів своїх закладів: Паб Rusty Amber і Караоке-клуб «Янтарная кошка».
Це, звісно, суб’єктивна думка і оціночні судження, проте вони ґрунтуються на нижченаведених обставинах.
Річ у тім, що ці заклади громадського харчування з'явились внаслідок проведення реконструкції колишніх приміщеннь магазину "Янтар". Про це замовник цієї реконструкції ТОВ "Основа-Буд-7" подав відповідну декларацію до Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в жовтні 2015 року, де була визначена черговість проведення реконструкції:
1 черга - бар у підвальному приміщенні;
2 черга - караоке-бар на другому поверсі;
3 черга - ресторан на першому поверсі.
Між іншим, "Основа-Буд-7" має безпосереднє відношення до колишнього депутата міської ради Юрія Тарасовця, в приймальні котрого, до речі, і знаходиться офіс цього так званого «антикорупційного руху».
Враховуючи те, що реконструкція є одним з різновидів будівництва, після її закінчення замовник зобов'язаний подати до того ж самого управління ДАБІ декларацію про готовність об'єкту до експлуатації, що буде в подальшому підставою для укладання договорів на постачання комунальних послуг, а також для реєстрації права власності на ці об'єкти.
До моменту подання такої декларації використовувати та експлуатувати ці об'єкти реконструкції заборонено в силу прямої норми Закону "Про регулювання містобудівної діяльності" (ч.8 ст.39).
Натомість декларація про готовність першої черги об'єкта реконструкції - бара у підвальному приміщенні була подана її замовником лише в березні 2016 року, хоча сам бар до того вже функціонував і приймав відвідувачів 2 місяці.
Друга черга реконструкції - караоке-бар відкрився 19 лютого, а декларація про готовність об'єкту і досі не подана до Управління ДАБІ. А це означає, що безпечність проведення робіт на даний момент ніким не гарантована.
А ось відповідь на запитання, яким чином ці заклади були підключені до мереж електро- і водопостачання і чому ці грубі порушення містобудівного законодавства не бачить розташоване поруч Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Чернігівській області, скоріш за все, ховається в тому, що на дверях керівників підприємств електро- і водопостачання, а також на двері керівника Управління ДАБІ представники «антикорупційного руху Налівайченка» чомусь не клеїли свої наліпки «Не даю і не беру хабарів!».

Добавлено: 29-03-2016, 09:52
0
0

Похожие публикации


Наверх