онлайн казино Украины

Рейдери борцівської школи в Чернігові існують… тільки в уяві?

Рейдери борцівської школи в Чернігові існують… тільки в уяві? Подією тижня, що минає була прес-конференція голови Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Андрія Кужельного його заступника Ігоря Ліфаря та інших шанованих спортсменів, діячів і тренерів.
Вони спростували майже всі звинувачення про «рейдерське захоплення» борцівської школи на Валу у Чернігові, висловлені тренерами і спортсменами.
«Свобода.ФМ» писала про це у матеріалі Хто хоче привласнити борцівську школу в Чернігові? – фото,відео
Як можна захоплювати своє?
Отже, вся прес-конференція зводилася до того , щоб спростувати ті «страхи», які існують у тренерів борцівської школи, спортсменів і батьків дітей, які тренуються та відпрацьовують прийоми самбо і дзюдо на Валу.
Ось що сказав тренер з боротьби ДЮСШ для дітей-сиріт «Олімп» Петро Лобас:
-Мені прикро, як талановитий тренер , Маркін вирішив, що борцівську базу захоплюють. Мене запевнив Андрій Кужельний, що тільки хоче навести порядок у школі.
Президент федерації спортивної боротьби в Чернігівські області Анатолій Супрун:
-Як можна захоплювати своє?
Питання про гроші
Голова фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Андрій Кужельний пояснив суть конфлікту і через що рада товариства звільнила директора борцівської школи Костянтина Ноткіна.
- Мені кажуть друзі, діти яких займаються, у борцівській школі, що вони платять 150-200 гривень.
Кужельному начебто пояснив Ноткін, що гроші збираються за оренду.
-За оренду чого? Щоб ви розуміли 75 відсотків за оренду і комунальні послуги платить дитячо-юнацька спортивна школа (ДЮСШ). 25 відсотків школа вищої спортивної майстерності (ШВСМ) з обласного бюджету. Куди йдуть зібрані у батьків кошти ми і хотіли з’ясувати к директора бази Костянтина Ноткіна. А потім я дізнаюся з документа, що там витрачено 300 тисяч гривень. Тільки я не підписував жодного документа. Є закон України – всі секції у нас БЕЗКОШТОВНІ. Все , крапка.
Далі Кужельний продовжив:
-До мене приходять і кажуть, що моя доля в тих грошах є! То я хочу все знати. Де офіційні договори? Звітуйте. На якій підставі збирається ця мзда? Я хочу зібрати всю інформацію для керівництва міста, області, батьків. Бо якщо і діятиму, як колишнє керівництво, то я буди таким же , як і вони.
Про котел і небезпеку
Журналістам вдалося з’ясувати, навіщо керівники фізкультурно-спортивного товариства «Україна» вимагали документи на твердопаливний котел. Він був встановлений майже два роки тому, коли діти і спортсмени в прямому розумінні замерзали:
-Було ухвалене рішення поставити котел. Добре. Я не ставив свій підпис. Все зроблене без мене. Є фахівці з опалення, вони знають процедуру, як його встановлювати. Я попросив незалежну фірму проінспектувати котел. Коли люди зайшли і подивились, як все установлено, то вони не гарантують безпеки для дітей і спортсменів.
На прес-конференції голова громадської організації «Громадський актив України» Петро Пекур додав, що для встановлення котла необхідно було скласти бодай проект і провести певні процедури. Для цього Ноткіну треба було додай звернутися до нього і проектні робити б допомогли виконати безкоштовно. Але цього не сталося.
Замість висновків - далі буде
Все це ви можете переглянути на відео. Але одна прикрість: пряма трансляція, яка велася з прес-конференції, через технічні збої у приміщенні, яке забезпечувало Інтернет, часто обривалася. Тому просимо вибачити за обриви.

Добавлено: 28-03-2016, 10:54
0
0

Похожие публикации


Наверх