онлайн казино Украины

Чернігівські нацгвардійці відзначають професійне свято

Чернігівські нацгвардійці відзначають професійне святоУрочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії України, який офіційно відзначається 26 березня, відбулися сьогодні в Чернігівському міському палаці культури. Для відзначення прийдешньої дати в залі зібралися, крім нацгвардійців, їхні близькі та просто небайдужі чернігівці, представники влади міста і області.
Одразу ж після внесення бойового прапора та виконання Державного гімну в супроводі духового оркестру слово було надане командиру батальйону Національної гвардії України, полковнику Рибаку Олександру Анатолійовичу. Коротко описавши шлях, який пройшло очолюване ним формування за два роки від дня створення Національної гвардії, командир побажав своїм побратимам міцного здоров’я та злагоди, подякував ветеранам служби й представникам влади за постійну турботу, допомогу та взаєморозуміння.
Наступним після керівника до військовослужбовців звернувся голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч. «Безумовно, ті завдання, які ставляться перед вами, є надважливими. Якщо Збройні сили України обороняють країну від зовнішньої агресії, то серед ваших завдань – ще й боротьба з внутрішніми небезпеками, що накладає дуже велику відповідальність, з якою Національна гвардія України, дякуючи вам, щоденно справляється. Дякую вам за достойне виконання вашої нелегкої праці, зичу успіху і бажаю завжди відчувати підтримку і держави, і свого командування, і громади», – звернувся до солдатів і офіцерів Національної гвардії України Валерій Куліч.
Крім як словами, голова Чернігівської ОДА привітав військовослужбовців врученням грамот і подяк. За сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, вагомий внесок в охорону громадського порядку та з нагоди Дня Національної гвардії України почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено:
Мірошника Василя Валерійовича – командира патрульної роти 3-го стрілецького батальйону військової частини 3066, майора;
Олійника Андрія Володимировича – начальника кінологічної групи взводу бойового та матеріально-технічного забезпечення 3-го стрілецького батальйону військової частини 3066, старшину.
Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:
Жуку Сергію Миколайовичу – голові Чернігівської філії ветеранів Національної гвардії України;
Куриленку Олександру Миколайовичу – начальнику солдатської їдальні взводу бойового та матеріально-технічного забезпечення 3-го стрілецького батальйону військової частини 3066, старшому прапорщику.
Також із вітальним словом до чернігівських нацгвардійців звернулися, зокрема, голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.
Після офіційної частини на присутніх чекав святковий концерт.

Добавлено: 26-03-2016, 09:32
0
0

Похожие публикации


Наверх