онлайн казино Украины

Прокуратура не бачить порушень у «своїй» забудові

Прокуратура не бачить порушень у «своїй» забудовіІнтернет-видання знову поширили інформацію про намагання прокуратури Чернігівської області забудувати земельну ділянку на вул. Жабинського, 2а в Чернігові за рахунок земель, передбачених для облаштування Парку культури і відпочинку «Залізничний».
З огляду на таке відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації прокуратури Чернігівської області повідомляє наступне.
Рішенням Чернігівської міської ради від 30.01.2014 прокуратурі області на праві постійного користування надано земельну ділянку площею 1,3 га для будівництва житлово-адміністративного комплексу.
Містобудівною документацією передбачалася забудова ділянки в чотири черги. На момент виділення вказана ділянка перебувала в межах промислової зони міста. На даний час вже збудовано дві черги будівництва.
На початку 2016 року прокуратурою області направлено звернення про надання містобудівних умов на забудову третьої черги.
При цьому враховано рішення Чернігівської міської ради від 12.03.2015, яким створено Парк культури і відпочинку «Залізничний» площею близько 2 га (орієнтовна схема додається).

Добавлено: 25-03-2016, 09:13
0
0

Похожие публикации


Наверх