онлайн казино Украины

Горілчаний фейк аби відволікти журналістів у Чернігові

Горілчаний фейк аби відволікти журналістів у ЧерніговіВідокремлений підрозділ «Антикорупційного руху» Валентина Наливайченка у Чернігівській області заявив про непричетність до організації так званого прес-анонсу про «покладання квітів до прохідної Чернігівського лікеро-горілчаного заводу».
Про це говориться на офіційній сторінці «Антикорупційного руху» Валентина Наливайченка у Чернігівській області.
«Прес-реліз розіслали імітатори зі створеної напередодні електронної скриньки antikorruh.chernihiv@gmail.com , яка відрізняється на кілька літер від зазначеної в логотипі відокремленого підрозділу «Антикорупційного руху» Валентина Наливайченка у Чернігівській області», - говориться і інформації.
На офіційному бланку дійсної організації зазначена електронна адреса antikor.chernihiv@gmail.com .
Громадська організація припускає, що автори фіктивного «Антикорупційного руху» прагнули відволікти увагу від чогось більш значимого в Чернігові, використовуючи прізвища відомих в Україні, області і місті посадовців.
Близько 19 години в суботу невідомі, видаючи себе за антикорупційний рух Чернігівщини, розповсюдили рейковий реліз про прибуття на лікеро-горілчаний завод Міхеіла Саакашвілі, голови ОДА Валерія Куліча та міського голови Владислава Атрошенка.
Прес-реліз «Антикорупційного руху» Валентина Наливайченка нагадує, що 21 березня, о 10 годині на вул.П’ятницька,23-б у присутності засобів масової інформації відбудеться процедура правового офіційного переходу квартири сім’ї Єреськів у їх власність при посередництві «Антикорупційного руху».
На знімку: на прохідній лікеро-горілчаного 12 лютого 2009 року.

Добавлено: 21-03-2016, 10:19
0
0

Похожие публикации


Наверх