онлайн казино Украины

Атрошенко відсторонив «бесстыжего» від управління КП «Чернігівводоканал»

Атрошенко відсторонив «бесстыжего» від управління КП «Чернігівводоканал»Після недавнього розносу керівників теплогенеруючих підприємств Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко феєрично вилаяв керівника комунального підприємства «Чернігівводоканал».
Це сталося сьогодні, в робочу суботу 12 березня, під час заслуховування звіту про роботу водоканалу та завтредження фінансового плану на 2016 рік.
За словами нового міського голови, в роки управління Олександра Шкіня на підприємстві відбувалося систематичне розкрадання.
Зокрема серед сказаного на адресу пана Шкіня:
«Вы сегодня, как директор, возглавляете преступную группировку по воровству денег, системному и многолетнему»;
«Это то, что на поверхности. Украдено миллионы, а, может быть, десятки миллионов»;
«Какие [упущения], что вы несете? Это системно организованная пирамида сбора денег в вашу пользу»
«Бесстыжая вы морда, – відповідав пан Атрошенко на заперечення Шкіня з посиланнями на перевірки попередніх років. – Не надо лепить горбатого».
Зокрема, Атрошенко як приклад навів ціну ремонту кожного системного блока (в одному з документів), ймовірно маючи на увазі персональні комп’ютери, в три тисячі гривень: «Как это назвать? Из кого вы делаете дураков здесь?»
Міський голова відсторонив Шкіня від виконання обов’язків директора КП «Чернігівводоканал» на час проведення розслідування.

Добавлено: 14-03-2016, 08:01
0
0

Похожие публикации


Наверх