онлайн казино Украины

Очна ставка в суді безробітного політика Андроса і безробітного журналіста Стаха

Очна ставка в суді безробітного політика Андроса і безробітного журналіста СтахаПозивач, екс-нардеп Верховної Ради України від Партії регіонів і колишній перший заступник міського голови Чернігова, Сергій Андрос завітав сьогодні на засідання проти журналіста Ігоря Стаха за вимогою судді Новозаводського суду Чернігова Наталії Маслюк.
Ще перед засіданням протилежні сторони – Андрос і Стах - мило привіталися і, за словами Андроса, познайомилися.
Але потім почалося долучення до справи однієї вирваної сторінки «триклятої» статті з газети «Чернігівщина: новини та оголошення» (далі – «Чернігівщина»), де було надруковано статтю «Чернігівські депутати окупували «Сполучені штати» .
Сторона відповідача заперечувала проти приєднання вирваної сторінки без вихідних даних газети.
Допитали в якості свідка і колишнього редактора газети Сергія Стука. До речі, його звільнили з посади після публікації іншої статті Ігоря Стаха про іншого нардепа Знайомтеся: «Імператор» міської ради.
У ході судового засідання з’ясувалося, що 2 журналісти «Чернігівщини» - Стах і Стук - зараз безробітні. Позивач Андрос також безробітний, але щось розповідав про те, що зараз тренує дітей якимись гонками. І виявилося, що начебто діти батьків, яких тренує безробітний "волонтер" Андрос, почали на нього косо дивитися, після статті Ігоря Стаха.
Сторона безробітного позивача і безробітних відповідачів намагалися з’ясувати чим відрізняється припущення від твердження. Стах і його представник Олександр Гашпар говорили про практику судів України, а представник безробітного Андроса адвокат Олексій Кінебас доводив, що європейські суди вважають такі припущення досить серйозними.
Суддя Наталія Маслюк навіть надала технічну перерву, щоб сторони Андроса і Стаха знайшли вихід із ситуації, яка склалася. На відео нижче вся ця розмова, де Андрос запропонував опублікувати спростування журналісту, а "потерпілий"-позивач відмовиться від матеріального позову.
Він звернувся до Стаха, мовляв, визнай недостовірним, що тобі сказали люди про «п’янку» і про те, що «мало не кокнув людину» і «всё прощу». Журналіст відмовився.

Добавлено: 12-03-2016, 09:24
0
0

Похожие публикации


Наверх