онлайн казино Украины

Як оновлюється Чернігівська обласна лікарня

Як оновлюється Чернігівська обласна лікарняВідбувся своєрідний «прийом» робіт із реконструкції приміщень урологічного й торакального відділень Чернігівської обласної лікарні.
Для докорінного поліпшення технічного стану приміщень, оснащення меблями, спецобладнанням і деякою новою апаратурою знадобилося два місяці та 4,7 мільйона гривень.
Ресурси для виконання робіт були залучені Чернігівською ОДА з Фонду регіонального розвитку, куратором якого на Чернігівщині є народний депутат України Сергій Березенко. Також близько 600 тисяч гривень із фонду було використано для реконструкції покрівлі палатного корпусу обласної лікарні.
Коментуючи подію, голова ОДА Валерій Куліч акцентував увагу на тому, що загалом завдяки фінансуванню через Фонд регіонального розвитку минулоріч вдалося завершити роботи на 86-и об’єктах області.
Також і Валерій Куліч, і Сергій Березенко відзначили високу ефективність освоєння коштів на місцевому рівні. Адже за умови прийняття рішень на місцях точніше визначаються пріоритети в роботі, а розпорядники коштів та безпосередні учасники реалізації проектів зацікавленні у якомога вищій якості кінцевого результату.
Свідченням якісних змін у Чернігівській обласній лікарні є те, що вже три її відділення, зокрема урологічне і торакальне, отримали статус «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта», засвідчений фахівцями асоціації «Служба організації інфекційного контролю». Персоналу відділень були вручені відповідні відзнаки.

Добавлено: 9-03-2016, 10:57
0
0

Похожие публикации


Наверх