онлайн казино Украины

Антитіла в Чернігові вшанували Кузьму та підтримали Савченко

Антитіла в Чернігові вшанували Кузьму та підтримали СавченкоВідео-посвята на підтримку Надії Савченко, композиції на честь полеглих у війні українців, пісня Кузьми, масштабне синхронне селфі...
Це та багато іншого назавжди запам’ятається тим, хто вчора ввечері прийшов у Міський Палац культури на концерт українського гурту «Антитіла».
Зал був заповнений майже повністю, а біля сцени танцювала імпровізована фан-зона, де постійно майорів прапор України.
Деякі чернігівці вдягнули вишиванки.
На початку концерту соліст гурту Тарас Тополя попередив, що вони гратимуть різні композиції: місцями веселі, місцями ліричні, нові та старі, танцювальні та недуже. І, дійсно, український гурт виконав свою обіцянку перед чернігівцями.
У соціальних мережах фани часто просять виконати хлопців ту чи іншу пісню під гітару. Тож цього разу вони наважилися та заспівали декілька пісень наживо.
Лунали й пісні на російській мові. Зокрема, публіка пожвавішала, коли почула перші акорди пісні «Смотри в меня в упор».
Не обійшлося й без соціальної пісні «Невидимка», в якій співається про зародження дитини у череві матері. Хлопці закликають не чіпати майбутню дитину. На їх думку, ця композиція має лунати з кожної сцени.
Флешмоб на підтримку Надії Савченко
Вчора, Україною прокотилася акція підтримки Надії Савченко, над якою другий рік поспіль проходить «судилище» у Російській Федерації. Проте, через свій тур, гурт «Антитіла» не зміг взяти участь у цих заходах.
Саме тому Тополя запропонував чернігівцям зняти на телефон маленьке відео на підтримку української льотчиці. Звісно, вони погодилися.

Добавлено: 8-03-2016, 09:34
0
0

Похожие публикации


Наверх