онлайн казино Украины

Перше доручення новому начальнику поліції Чернігова

Перше доручення новому начальнику поліції ЧерніговаПід час розгляду звернень депутатів наприкінці засідання 4-ї сесії Чернігівської міської ради постало питання торгівлі алкогольними виробами у місті попри заборону їхнього продажу після 22-ї години.
Продавці або посилаються на пряму вказівку господарів продавати алкоголь, або «клеять дурника», буцімто не знають про таку заборону.
Міський голова Владислав Атрошенко, говорячи про заходи з моніторингу продажу і роз’яснювальної роботи, окремо дав «ЦУ» і новому начальнику Чернігівського міського відділу поліції – Сергію Кагітіну (на фото поруч).
Він був присутній у сесійній залі. Ще б пак: Атрошенко представив нового начальника Чернігівського міського відділку поліції Сергія Кагітіна на початку цього ж засідання.
Звертаючись до Кагітіна, Атрошенко наголосив на необхідності звернути посилену увагу на нелегальну торгівлю сурогатним алкоголем. Мовляв, в разі ефективності заходів щодо легальних магазинів «можливо, збільшиться попит на "точах"».
При чому прозвучало це так, немов звертати увагу поліції на продаж нелегального пійла потрібно теж саме після 22-ї години.
Актуальність доручень і заходів зодо обмежень торгівлі алкоголем підтверджують жителі Чернігова, зокрема, залишаючи свої підписи під петицією «Заборона продажу алкоголю на зупинках громадського транспорту» в Єдиній системі місцевих петицій.

Добавлено: 2-03-2016, 09:04
0
0

Похожие публикации


Наверх