онлайн казино Украины

Депутати не хочуть ходити під камерами

Депутати не хочуть ходити під камерами25 лютого, під час 4 сесії, депутати міськради Чернігова не погодилися виділити з міського бюджету 115 тисяч гривень на встановлення 15 відеокамер спостереження в адмінбудівлі мерії.
При голосуванні депутатський корпус розколовся навпіл – підтримати таку пропозицію зважився усього 21 обранець громади.
Цьому передував показ креслень і зображень місць, де мали повісити відеокамери. Міський голова Владислав Атрошенко запевняв, що такі «очі» сприятимуть ефективній охороні будівлі і заощадять чимало коштів. «Звідки ці чутки, що камери поставлять у робочих кабінетах, аби стежити за працівниками апарату міськради? Такого не буде», - намагався заспокоїти багатьох мер.
Нічого не подіяло. Вочевидь, не лише комунальним чиновникам, але й депутатам не дуже комфортно ходити під відеокамерами, які фіксують кожен рух. Ймовірно, хтось із них і прагне прозорості, але не тоді, коли це стосується його персонально. Дехто не хоче афішувати свої зустрічі з впливовими людьми. Відтак результати голосування кажуть самі за себе: лише половина депутатів продемонструвала те, що приховувати їм нічого.
Інші зміни до міського бюджету на поточний рік ухвалювали ще довго. Засідання завершилося близько 20 години. Продовження сесії заплановане на 1 березня о 10 годині.

Добавлено: 26-02-2016, 10:19
0
0

Похожие публикации


Наверх