онлайн казино Украины

Які «правильні» висновки роблять у патрульній поліції Чернігова?

Які «правильні» висновки роблять у патрульній поліції Чернігова?За 3 перші дні роботи до нової патрульної поліції Чернігова надійшло 664 виклики. На патрулювання виїздили 17 екіпажів на 22 авто. Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник управління, старший лейтенант поліції Олександр Леонов.
За його словами, перші дні були найтяжчими, оскільки нові поліцейські вперше «вийшли на лінію», стикнулися з реальними проблемами і чиїмись бідами.
Майже усі вони є офіцерами, більшість має вищу освіту. Тих, хто має за плечима міліцейський досвід, усього 17 відсотків. Тому працювати доводиться за новими правилами.
«Поліцейські патрулюють свій сектор, перевіряють покинуті будівлі та авто, місця паркування, виїздять за викликом, виявляють правопорушення і вносять до планшету, де відображаються завдання за зміну. Черговий відстежує їхній рух містом. Робота фіксується на відео, яке надходить на спеціальний сервер», - розповів журналістам Олександр Леонов.
Всі 211 патрульних «виходять на лінію» по черзі. Зміна (52-53 чоловіка одночасно) триває 12 годин, обідня перерва – до півгодини. Грошове забезпечення – 8 тисяч гривень. У штаті є психолог.
З тих самих нових поліцейських складається група моніторингу, яка контролює ситуацію в місті, приходить на допомогу в складних ситуаціях, виявляє помилки. Окремо набрано групу співробітників (адмінпрактика), котра займається видачею протоколів, постанов, тимчасових дозволів на керування. Як запевнив Олександр Леонов, нові патрульні не ховаються від фотокамер, навпаки охоче спілкуються з дорослими і дітьми.
На жаль, очільник патрульної поліції міста відмовився сказати нашому кореспонденту, які саме висновки він зробив після відомого вбивства пасажира його колегою у Києві. «Всі ситуації, які відбуваються в нашій країні, ми обговорюємо і робимо правильні висновки. На інструктажах перед зміною наголошуємо – патрульні повинні чітко дотримуватися вимог закону», - зазначив Олександр Леонов.
Певною мірою, така відповідь пояснюється тим, що великих «резонансів», дякуючи Богу, не було, зброю ще не застосовували. Серед суттєвих здобутків – лише розкриття крадіжки з магазину по «гарячих слідах». Жодного протоколу не склали на тих, хто вперто паркує авто де завгодно на території заповідника «Чернігів стародавній».
Ніяк не зреагував (не відстежував) «головний патрульний» і на нашу публікацію про дивні маневри поліцейських авто біля супермаркету на вулиці Рокосовського. Заперечив чутки про одну розбиту службову машину. «Дуже багато пліток, які виникають через брак інформації або цілеспрямовану дезінформацію», - намагався пояснити Олександр Леонов.

Добавлено: 24-02-2016, 10:14
0
0

Похожие публикации


Наверх