онлайн казино Украины

Атрошенко захищає журналіста Стаха від Андроса

Атрошенко захищає журналіста Стаха від АндросаЖурналіст Ігор Стах вдягнув на засідання суду у справі проти колишнього першого заступника Сергія Андроса футболку із зображенням і цитатою мера.
За його словами, це не подарунок міського голови, а подарунок долі.
- Трафарети футболки залишилися і можуть бути використані чернігівськими журналістами. Які повинні висловлювати максимально думки і подавати важливу інформацію з важливих питань, а не перетворюватися на пасивну обслугу влади, - каже Ігор Стах.
До суду долучився відомий громадський активіст Олександр Гашпар. На його думку, оскаржувана Сергієм Андросом інформація Ігоря Стаха не містить жодної крамоли і питання є надуманим. Він висловив впевненість, що суд об'єктивно розгляне питання:

Нагадаємо, 18 лютого Новозаводський суд розпочав друге засідання у розгляді позову Сергія Андроса до журналіста Ігоря Стаха і газети "Чернігівщина: новини і оголошення".
У позові колишній народний депутат Сергій Андрос стверджує, що журналіст спаплюжив його честь, гідність і ділову репутацію. Позивач оцінив цю начебто нанесену йому шкоду в розмірі 80 тисяч гривень.
3-го лютого під час попереднього, першого засідання, з’ясувалося, що юристи пана Андроса неправильно вказали назву й адресу газети, в якій був опублікований матеріал зі згадкою про Андроса. Представник Андроса в суді не зміг надати й саму паперову газету з такою публікацією.
На футболці, яку вдягнув журналіст на засідання 18-го лютого, під портретом Владислава Атрошенка написано "Ні - цензурі!"

Добавлено: 18-02-2016, 10:23
0
0

Похожие публикации


Наверх