онлайн казино Украины

«Живіть, будь ласка, живіть!» – жіночий Концертний батальйон у Чернігові

«Живіть, будь ласка, живіть!» – жіночий Концертний батальйон у ЧерніговіБлагодійний концерт на підтримку бійців АТО, їхніх родин, рідних та близьких загиблих героїв, волонтерів та патріотів триває в обласному музично-драматичному театрі.
У ньому беруть участь зірки української естради Тетяна Піскарьова, Надія Старцева, Олена Гончарук та інші. Ведуча – Марічка Падалка.
За словами співачки Тетяни Піскарьовоі, усі учасники концерту входять до складу жіночого концертного батальйону, котрий останні 1,5 року їздить Україною. Артистки дарують свої пісні захисникам нашої Батьківщини та родинам живих і загиблих героїв.
За традицією, що склалася, на початку відбулося нагородження бійців. Від імені Президента бойові нагороди шістьом військовослужбовцям 13-го батальйону вручив голова облдержадміністрації Валерій Куліч.
Співачки виконують патріотичні пісні, композиції про матерів, кохання. Перед кожним виступом вони висловлюють слова вдячності чоловікам, які відстоюють незалежність країни.
«Живіть, будь ласка, живіть!», – звернулася зі сцени Тетяна Піскарьова. Один з бійців навіть станцював зі співачкою Лілу.

Добавлено: 9-02-2016, 09:30
0
0

Похожие публикации


Наверх