онлайн казино Украины

Міськрада Чернігова оновлює кадри прес-служби. Недорого!

Міськрада Чернігова оновлює кадри прес-служби. Недорого!Чернігівська міська рада, по гарячих слідах досвіду Чернігівської облдержадміністрації, вирішила використати соцмережі для оголошення про деякі з наявних вакансій.
Про деякі вакансії повідомив Олександр Ломако (на фото поруч), заступник міського голови з інформаційної політики та стратегічного розвитку.
«Міський голова В. Атрошенко підписав розпорядження «Про оголошення конкурсу…». Серед чергових пропозицій – завідувач прес-служби міської ради та її головний спеціаліст», – написав Ломако у Facebook від свого імені.
Розмір заробітної плати, на жаль, пан Ломако не вказує. Як не вказаний він і на офіційному сайті міськради в розділі «Вакансії».
І не дарма. Бо, як і у випадку з Чернігівською ОДА, зарплатня – смішна.
Розмір цей зазначається в деяких документах підрозділів міської ради. Оклад головного (!) спеціаліста прес-служби міської ради складає… одна тисяча триста сімдесят і ще вісім гривень.
«Зголошуйтесь, вас чекатиме багато цікавої роботи», – додає Ломако.
Багато! За 1378 грн!
Сам пан Ломако не задовольняється зарплатами, які отримують працівники місцевого самоврядування в Чернігові. Олександр Ломако водночас (як вказано в розділі інформації про себе в його профілі на Facebook) з 2009 р. є директором телеканалу «Дитинець» – компанії, власники якої – близькі до міського голови особи.
Як вже раніше повідомляла Svoboda.fm, Чернігівська ОДА також шукала через соцмережу Facebook спеціаліста, пропонуючи оплату, скажімо так, несуттєву.

Добавлено: 5-02-2016, 10:23
0
0

Похожие публикации


Наверх