онлайн казино Украины

На Чернігівщині залишилося 89 таксофонів

На Чернігівщині залишилося 89 таксофонівПро це повідомили у прес-службі Укртелекому на прохання Свободи ФМ.
Зокрема, у Чернігові залишився 51 таксофон і ще 38 таксофонів у районних центрах та інших населених пунктах Чернігівської області.
Якщо простежити тенденцію, різке скорочення кількості таксофонів прискорилося з приватизацією підприємства.
Як повідомляв сайт Свобода ФМ, у травні 2009-го року телефонна мережа області налічувала 627 універсальних таксофонів та 111 телефонів переговорних пунктів.
У травні 2013-го року ця цифра скоротилася до 170 універсальних таксофонів та 45 телефонів переговорних пунктів.
Як відомо, послуги міського таксофонного зв'язку Укртелеком став надавати безкоштовно з 1-го травня 2014-го року.
В Укртелекомі також повідомили, що мережа Укртелекому наразі нараховує понад 6,2 тисяч універсальних таксофонів по всій Україні, що надають послуги як вихідних, так і вхідних дзвінків. В середньому щомісяця здійснюється понад 900 тисяч дзвінків. Також до мільйона хвилин на місяць зріс і місцевий трафік з таксофонів.
Загалом же протягом 2015 року з таксофонів Укртелекому було здійснено майже 11,2 мільйонів місцевих дзвінків. Лідери з користування таксофонами – мешканці Київщини, Запоріжжя, Харківщини, Дніпропетровщини та Львівщини.
Натомість з домашнього телефону 31 грудня, 1 та 7 січня цього року абоненти Укртелекому здійснили близько 10 млн міських та міжміських дзвінків і спілкувалися понад 45 млн хвилин зі своїми рідними та близькими в Україні.
З травня 2015 року Укртелеком збільшив обсяг нетарифікованих хвилин міжміського спілкування для українців, який наразі становить 500 хвилин. Проте тримати домашній дротовий телефон стає менш вигідно у порівнянні з пропозиціями конкурентів на ринку зв'язку. Так, Укртелеком пропонує своїм абонентам лише два тарифних плани з абоненською платою для міст і райцентрів, яка починається від 46,90 грн. При такій платні абонент не отримує жодної хвилини вихідних дзвінків на операторів мобільного зв'язку, в той час як CDMA-оператор Інтертелеком за 30 гривень щомісячної абонплати дає своїм абонентам з прямою міською нумерацією безліміт всередині мережі і на міські номери, а також годину розмов на мобільні номери з посекундною тарифікацією.
Як відомо, Укртелеком приватизували 2011 року - 92,79% акцій підприємства продали за суму трішки більшу за 10 мільярдів гривень.

Добавлено: 30-01-2016, 11:06
0
0

Похожие публикации


Наверх