онлайн казино Украины

Нові схеми приватизації в Чернігові? або Запитання депутатів

Нові схеми приватизації в Чернігові? або Запитання депутатівДепутати Чернігівської міської ради Ігор Андрійченко та Ірина Березинець щодо приміщень, які виставляються на продаж міською владою.
Про це Андрійченко написав у мережі Facebook.
«Вчора з Ирина Березинец оглядали приміщення, яке Фонд комунального майна хоче продати найближчим часом», - пише він.
«З восьми об'єктів нежитлового фонду чотири ми рекомендуємо залишити у власності громади. В першу чергу це приміщення діючих магазинів, що користуються попитом та офісне приміщення охоронної фірми. Правильніше тут продовжувати заробляти на оренді, а не продати в пік падіння цін на нерухомість», - висловлює своє бачення депутат.

"Особливої уваги заслуговує ситуація з приміщенням для двірників КП Новозаводського по пр-ту Миру 52. Його продають без відома керівника даного комунального підприємства. А потенційний власник пояснив, що всі питання він вирішував з Віктором Пригарою, потенційним начальником управління ЖКГ.
Що мотивувало радникам мера з ЖКГ не зрозуміло? Набравши пана Бойправа, я дізнався, що це приміщення їм дійсно потрібно.
Подібні нестиковки як мінімум могли вирішуватись після появи онлайн бази комунальних приміщень, що здаються або плануються під здачу/продаж.
Такий живий ресурс собі зробили в містечку Долина Івано-Франківської області. Тут кожен громадянин, інвестор або депутат може ознайомитись з характеристиками комунального майна навіть до фотографій. http://e-misto.dolyna.info/rent
Цю пропозицію озвучив фонду комунального майна. Тож нам є куди рухатись." - пише депутат.

Добавлено: 28-01-2016, 09:37
0
0

Похожие публикации


Наверх