онлайн казино Украины

Должикова замість Кирилюка? Колектив – проти

Должикова замість Кирилюка? Колектив – протиЯк стало відомо, колектив комунального підприємства «Міський Палац культури» Чернігівської міськради налаштований проти звільнення нинішнього керівника Анатолія Кирилюка та призначення нового.
Очікується, що з 1 лютого ним може стати Ірина Должикова, яка написала заяву про звільнення з посади директора департаменту культури, туризму, національностей.
Місяць тому міський голова Чернігова Владислав Атрошенко зажадав від керівника КП піти з посади. А. Кирилюк написав заяву на звільнення «за угодою сторін», але наступного дня намагався відкликати її. Йому відмовили, про що він поінформував працівників Палацу.
Малося на увазі те, що А. Кирилюка звільнять 1 лютого після виходу з відпустки та двотижневого відпрацювання. 25 грудня на зборах члени колективу ухвалили звернення до мера з проханням не звільняти директора та знайти можливість зустрітися.

«Кирилюк А. В. дуже відповідальна людина, гарний господарник, краще сказати господар, - йдеться у зверненні. – У 2011 році, коли Кирилюка А. В. призначили на посаду директора, у Палаці не було навіть самого необхідного … На даний момент всі працівники забезпечені комп’ютерною технікою, сценічний комплекс має сучасне звукове та світлове обладнання … на стадії завершення капітальний ремонт системи опалення, проведено капітальний ремонт та утеплення даху будівлі, … замінено чергове освітлення сцени».

Відзначено, що 2013-го Міжнародним економічним рейтингом «Ліга кращих» КП «Міський Палац культури» визнано «Підприємством року», а А. Кирилюк – званням «Лідер економіки» та сертифікатом «Керівник року України». Звернення підтримали учасники Народного аматорського хору ветеранів війни та праці, Народного художнього колективу театру танцю «Слов`яни», Народного аматорського ансамблю танцю «Дружба» та зразкового ансамблю танцю «Десняночка». Копії документу було надіслано керівництву обласної ради та облдержадміністрації. Відповідь була майже «під копірку»: міський голова має повне право звільнити керівника КП.
Одним з наслідків для деяких авторів звернення стали погрози звільненням з боку І. Должикової, передані третіми особами. Обговорюється питання існування 7 самодіяльних колективів, що діють на базі Палацу (ще 6 орендують тут приміщення). Працівники побоюються масових скорочень, зокрема оркестру «Меридіан».
Свого часу І. Должикова упродовж кількох місяців була заступником директора Палацу. 2011 року, перед призначенням А. Кирилюка, в інтерв’ю газеті «Весть» вона висловила очікування, що її запросять на посаду керівника. «Якщо скажуть, Ірино Олександрівно, тільки ви, і ми вам довіряємо, тоді «так». А йти проситися не стану», - сказала тоді вона.

Добавлено: 25-01-2016, 09:19
0
0

Похожие публикации


Наверх