онлайн казино Украины

Підрозділ Чернігівської міськради ліквідують за мільйон

Підрозділ Чернігівської міськради ліквідують за мільйонЧернігівська міська рада передбачила майже мільйон гривень на один зі своїх структурних підрозділів - управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, який ліквідовано рішенням депутатського корпусу від 28 грудня минулого року.
Того ж дня обранці затвердили міський бюджет на 2016 рік. У розділі видатків зазначене, зокрема, й ліквідоване управління. На нього поточного року планується витратити 976,5 тис. гривень.
Це на 260 тисяч менше, ніж торік, коли воно працювало в звичайному режимі.
Майже половина грошей (а це 454,2 тис. гривень) піде на зарплату працівникам ліквідованого управління, що навіть більше, ніж зарплата цього підрозділу за весь минулий рік (342,3 тис. гривень). Такі зміни ростом мінімальної зарплати не поясниш, бо упродовж 2016-го року вона стане більшою на 11%, а загальна сума заробітної плати управління вже збільшена на 24,7%. Відтак, або в ліквідованому управлінні буде збільшено штат, або комусь із його працівників - зарплата.
Окрім зарплати, заплановано, зокрема, 81,7 тисяч гривень на запобігання та ліквідацію надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха, 150 тисяч грн. - на організацію рятування на воді, 38,2 тисячі грн. - плата за комунальні послуги тощо, а ще 17,1 тис. грн. на... розвиток. Головою ліквідаційної комісії управління обрано нинішнього його керівника Олександра Кузнєцова.

Добавлено: 23-01-2016, 08:53
0
0

Похожие публикации


Наверх