онлайн казино Украины

Водоканал з УПЦ (МП) посвятять воду усьому Чернігову. Дотепники бояться гніву інших конфесій

Водоканал з УПЦ (МП) посвятять воду усьому Чернігову. Дотепники бояться гніву інших конфесій19 січня на свято Водохреще за багаторічною традицією буде освячено воду у резервуарах насосної станції №1, яка подається водопровідною мережею до осель чернігівців.
КП «Чернігівводоканал» щорічно на свято Водохреще запрошує священика для проведення святкового обряду освячення води, яку споживають мешканці Чернігова.
Освячення води відбудеться 19 січня о 12:00 на водозабірній станції №1 у Ялівщині, його проведе настоятель Свято-Миколаївського храму Чернігова отець Петро.
Повідомлення такого змісту з'явилося на сайті комунального підприємства "Чернігівводоканал" ще на так званий "Старий Новий рік". КП, яке забезпечує водою Чернігів, запросило "всіх бажаючих чернігівців взяти участь у святковому освяченні".
Реакція соцмереж на це повідомлення не змусила на себе чекати.
Зокрема, свою емоційну думку з цього приводу висловив радник при Чернігівській облдержадміністрації Андрій Потапенко:
- Блізько 300 тисяч людей зґвалтують у Чернігові... Якого біса 300-тисячне українське місто буде пити воду, освячену представником філії державного пропагандистсько-комерційного підприємства країни-агресора (УПЦ МП)? А якого біса взагалі комунальне підприємство Чернігівської міської ради бере на себе містичні функції й примушує (насилує) своїх клієнтів (ні, не прихожан, а клієнтів) пити «освячену» воду? Якого *** нєкій «отець Петро» (Квашнін) отримає доступ до стратегічного об’єкту, від якого залежить життя мінімум 300 тисяч людей і буде на мотузочці окунати туди предмет невідомого походження і плюхкати рідиною із принесеної собою пляшечки? - пише Андрій Потапенко і додає, що Чернігівводоканал у співпраці з МП зробили майже не можливе – вивели його з рівноваги і змусили почуватися незахищеним навіть у своєму домі.

Добавлено: 19-01-2016, 09:41
0
0

Похожие публикации


Наверх