онлайн казино Украины

Чернігівці танцювали «зайчика» на «Козі»

Чернігівці танцювали «зайчика» на «Козі» Другий день зимового фольклорного фестивалю «Коза», що проходив у Чернігові на Красній площі (8-9 січня), подарував усім прихильникам народних пісень та танців силу-силенну приємних вражень.
Як і першого дня, на них чекала насичена музична програма, ярмарок хендмейду, смаколики від міських рестораторів.
Малеча стрибала на сніговій гірці, каталася на атракціонах, грала з казковими персонажами тощо.

Козу, як і обіцяли організатори, водили усі бажаючі. Процесом керувала чарівна ведуча фестивалю Юля Богуславка. В її різдвяній розважальній програмі знайшлося місце навіть для конкурсу з перетягування швабри. Щоправда, навряд чи таку розвагу можна вважати святковою та народною.

На території фестивалю панував різдвяний настрій. Його від самого початку задав неймовірний етно-сет, який підготував DJ Boochyaman. Анонсований сюрприз для організаторів та відвідувачів дійства зробив родинний українсько-канадський колектив «Кутя-Бенд» з Києва.
Прибув не лише «великим складом, з інструментами», але й під новою назвою – «Майамі фемілі». Його учасники заспівали колядки румунською, болгарською, українською та іншими мовами.

Другий день поспіль на сцену виходив легендарний гурт «Муравський шлях». Гості з Харкова, які вже багато років популяризують народну культуру Слобожанщини та Полтавщини, фактично «віддувалися» за відомий (один з найстаріших) ансамбль аутентичного співу «Древо».
Останній, якого так чекали чернігівці, на жаль, не зміг приїхати з Крячківки Полтавської області через заметені снігом шляхи.

Компенсувати цей неприємний сюрприз найбільше вдалося київському колективу «Хорея Козацька», що відтворює музику середньовіччя, ренесансу, бароко, класицизму, романтизму.

Добавлено: 11-01-2016, 09:44
0
0

Похожие публикации


Наверх