онлайн казино Украины

Отримати закордонний паспорт на Чернігівщині можна без черг

Отримати закордонний паспорт на Чернігівщині можна без чергНезабаром виповниться рік від запровадження біометричних паспортів для виїзду за кордон. За цей час їх встигли оформити близько 26 тисяч мешканців Чернігівщини.
Про це журналістам повідомила начальник управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області Ксенія Лук`янець.
За її словами, наразі не відчувається великого сплеску попиту на закордонні паспорти. У бажаючих їх одержати немає тепер потреби стояти у довгих чергах, попередньо записуватися. Причина - технічне оснащення «міграційників» покращилося. Це засвідчують як зміни у зовнішньому вигляді підрозділу, що видає закордонні паспорти в обласному управлінні, так і зростання кількості виданих документів.
«За рік нами багато зроблено, зокрема встановлено додаткові програми, що дозволяють скоротити час відвідування міграційного підрозділу, підвищити якість послуги та комфорт від її надання. Раніше ми за тиждень надавали той обсяг послуг, який сьогодні за день. Тому готові оформити 50-55 осіб щодня», - зазначила чиновниця.
Доступність міграційних послуг для мешканців «глибинки» надзвичайно полегшилася, коли у Прилуках встановили 2 робочих місця для «біометрії». «Менше людей тепер їздить до Києва за документами. У Прилуках впродовж дня видають 10-15 паспортів», - поінформувала К. Лук`янець.
Вона також нагадала: терміново документ для виїзду з України можна отримати за 7 робочих днів, у звичайний спосіб – до 20. Вартість самого паспорта у першому випадку - 819 гривень, у другому – 563 (без послуг банку).

Добавлено: 8-01-2016, 10:49
0
0

Похожие публикации


Наверх