онлайн казино Украины

Потрібні донори і допомога у безвиході в Чернігові

Потрібні донори і допомога у безвиході в ЧерніговіВідомі в Україні волонтери Світлана Королева та Оксана Рубан з Жіночої сотні Чернігова звернулися в мережу з проханням про допомогу.
Нижче наводимо пост Світлани Королевої з мережі Fаcebook.
«Так трапилося, що половину вечора ми провели в опіковому відділенні обласної лікарні - у нашого хлопчика АТОшника трапилася велика біда, мама і тато через якісь проблеми з проводкою, в результаті пожежі сильно обгоріли (80 і 90 %% опіків).
Обоє знаходяться в реанімації. Шукали через Київ вертоліт, що б транспортувати, але лікар сказав, не долетять ...
Низький уклін докторам Київського опікового центру, вони примчали в Чернігів і на даний момент мамі роблять операцію, потім татові.

Поки в лікарні, пішли в реанімацію. Я зустрілася з Танею Соколовою та зайшла в палату до її брата, про якого я писала в попередньому пості.
Хлопцю 22 року у нього самого 3 діток. Найменшому 4 місяці. Сестра розривається і пов’язла в боргах. Щоденна крапельниця коштує 500 грн. Кожні 3 дні перев'язка-50 м марлі і плюс антибіотики 10 бинтів.
Волею долі тепер у нас 3 людини яким треба допомогти-ВИЖИТИ наперекір усьому!
Зі спілкування з Київськими докторами на одного опікового хворого лікування одного дня обходиться від 3 до 5 тисяч гривень. Один флакон препарату коштує 2600, а треба два в добу.
Потрібно дуже багато плазми і альбуміну, тому прошу всіх стоячи на колінах, хто може в понеділок - будьте донорами і здайте кров для Подкупних Сергія Михайловича та Ольги Федорівни. Хто може допомогти фінансово - ПриватБанк 5168 7572 7587 5328 на ім'я Подкупної Олени.
Для хлопця на карту сестри Тані Соколової - ПриватБанку 5168 7572 3188 0818

Добавлено: 4-01-2016, 09:52
0
0

Похожие публикации


Наверх