онлайн казино Украины

Понад 10 тисяч дітей отримали подарунки від Валерія Давиденка

Понад 10 тисяч дітей отримали подарунки від Валерія ДавиденкаДві сотні Дідів Морозів під керуванням народного депутата України заповнили шість районів Чернігівщини (208 округ) подарунками, гарним настроєм і найкращими побажаннями на Новий 2016 рік.
Про це повідомляє через електронну пошту один із довірених Дідів Морозів депутата.
У передсвяткові дні абсолютно всі вихованці дитячих садків і учні 1-4 класів Бахмацького, Борзнянського, Ічнянського, Куликівського, Менського і Талалаївського районів отримали подарунки від народного депутата України Валерія Давиденка.
Звичайно, без сторонньої допомоги завітати до такої кількості дітей неможливо. Тому на допомогу до народного обранця прийшло понад 200 Дідів Морозів, які почали працювати вже напередодні Дня святого Миколая.
Як завжди, малеча пораділа гостинцям, а педагоги, вихователі та батьки повсюдно висловлювали подяку Валерію Миколайовичу за чуйність і увагу до дітей.
-Всі ми родом з дитинства. Я і сьогодні пам’ятаю ті хвилюючі моменти, коли ще маленьким бачив Діда Мороза. У наш нелегкий час дуже хочеться, щоб безтурботно себе почували всі діти. Коли я спілкуюся із ними, то завжди говорю, щоб вони обов’язково загадували бажання і вірили в те, що воно здійсниться.
У свою чергу, ми, дорослі, повинні докласти максимум зусиль, щоб бажання наших дітей стали реальністю. Дуже приємно бачити, як радіють діти. Сподіваюся, що вже у найближчому майбутньому закінчаться всі наші негаразди, а Україна буде процвітати, - говорить Валерій Давиденко.

Добавлено: 31-12-2015, 14:54
0
0

Похожие публикации


Наверх