онлайн казино Украины

Атрошенко збирає заявки інвесторів для побудови сміттєпереробного заводу в Чернігові

Атрошенко збирає заявки інвесторів для побудови сміттєпереробного заводу в ЧерніговіЧернігівський міський голова Владислав Атрошенко збирає попередні заявки потенційних інвесторів для побудови сміттєпереробного заводу на території полігону в мікрорайоні Масани.
Про це «Свободі.ФМ» повідомив заступник голови Олександр Ломако.
«До міської ради уже зверталося 5 потенційних інвесторів, які цікавилися обсягами сміття, яке необхідно переробити та іншої інформацією»,- сказав він.
Ломако повідомив, що умов , які Чернігів виставить інвестору, буде не лише перероблення сміттєзвалища, а й запровадження роздільного збору сміття. Можливо на паритетних засадах з міською владою.
Він повідомив, що серед потенційних інвесторів, які уже цікавляться, є представник із Європи, а також інвестори з України. Зокрема з Харкова та Києва.
Заступник міського голови оприлюднив інформацію, українською і англійською мовою, яку раніше не оприлюднювала міська влада:
«За інформацією ПП “Грандпласт” на даний момент кількість ТПВ на території полігону становить близько 5,55 млн тон або 22,2 млн метрів кубічних;
Середньодобова кількість приймання ТПВ складає близько 1615 метрів кубічних;
Морфологічний склад ТПВ орієнтовно становить:
харчові відходи - 28%
полімери - 22%
папір, картон - 21%
деревина - 7%
змет з вулиць - 7%
скло - 6%
Інші відходи - 9%.
Проект має відповідати європейським екологічним стандартам, а також включати програму запровадження та пропаганди розбірного збору сміття в Чернігові», - сказано в інформації для інвесторів.

Добавлено: 31-12-2015, 14:54
0
0

Похожие публикации


Наверх