онлайн казино Украины

На обласній конференції «Солідарності» вимагали відставки уряду

На обласній конференції «Солідарності» вимагали відставки урядуНа зміну уряду «камікадзе» повинен прийти уряд «технократів». Потребує оновлення і керівництво Куликівського, Талаївського та низки інших районів, що має низький рівень довіри людей.
На цьому наголошували учасники обласної конференції Чернігівської територіальної організації партії БПП «Солідарність», що проходила сьогодні в навчально-методичному центрі ради Федерації профспілок.
Близько сотні делегатів з усіх куточків Придеснянського краю заслухали звіт голови обласного партійного осередку Владислава Атрошенка про діяльність парторганізації у 2015 році та обговорили результати виборчої кампанії.
«Ми заслухали кращих і гірших, провели аналіз роботи і, серед іншого, можемо констатувати: нині є серйозною загрозою, коли голова райдержадміністрації та голова районного осередку (Куликівщина, Талаївщина) набирають на виборах 3 або 7 відсотків. Мають бути оргвисновки і жорсткі кадрові рішення. Не може очолювати район людина, що має рейтинг 3 відсотка», - підкреслив Владислав Атрошенко.
Серед кращих було названо осередки БПП «Солідарність» у Корюківському, Прилуцькому та Чернігівському районах, серед гірших – в Ічнянському, Борзнянському та Талалаївському. Голова обласної ради Ігор Вдовенко у своєму виступі перед однопартійцями визнав, що партія в нашій області здобула «найкращий результат». Низький рівень довіри виборців до окремих керівників він пояснив тим, що «люди дуже сподівалися на авторитет своїх лідерів».

Чи не найбільш гострою була промова народного депутата Олега Дмитренка, який жорстко розкритикував урядові рішення про підняття тарифів та податків. «Сьогодні ми не боремося із олігархатом, ми його дотуємо. І це прем’єр-міністр Арсеній Яценюк розуміє», - зазначив народний обранець. На його думку, члени партії повинні «активно піти в громаду», «залучати інвестора в область», а також робити все, аби «прийшов уряд «технократів». «Хай цей «камікадзе» йде вже з Богом», - резюмував Олег Дмитренко.

Добавлено: 28-12-2015, 09:16
0
0

Похожие публикации


Наверх