онлайн казино Украины

Бійці механізованого батальйону Першої окремої Гвардійської танкової бригади просять допомогти

Бійці механізованого батальйону Першої окремої Гвардійської танкової бригади просять допомогтиБійці, які наразі разом із технікою перебувають на передовій, не мають пального навіть для заправки генераторів. Говорити про бойові виїзди взагалі не доводиться.
Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook Віталій Назаренко.
“Сидимо в лісі, точне місце розташування говорити не буду зі зрозумілих причин. Виїхати навіть за харчами ми нікуди не можемо, бо немає солярки. Останні два тижні ми їли виключно ячневу кашу, бо іншого нічого не було”, — розповідає боєць першої танкової Ярослав (прізвище не вказую теж із зрозумілих причин).
Воїни підозрюють, що керівництво бригади проводить незаконні оборудки зі збутом паливно-мастильних матеріалів. Так, згідно з документами, 5 грудня батальйон вивели з зони антитерористичної операції, фактично ж воїни Першої танкової увесь цей час перебували на бойових позиціях. 12 грудня їх знову (знову ж таки по документах) перекинули на попереднє місце дислокації.
Відтак, з 5 по 12 грудня бійці не отримають АТО-шної надбавки, а це щонайменше 500 гривень на людину – суттєва сума як для мобілізованого бійця, який мусить за свої гроші закуповувати амуніцію і годувати родину. Увесь цей час про них не згадували, вони були позбавлені забезпечення. Наразі ситуація з харчовим забезпеченням покращилася. Про їхню біду дізналися волонтери, тож нині у захисників є що їсти і пити.
А от серце болить! Болить від нелюдського ставлення офіцерів.
“Було б добре, якби військова прокуратура взялася за нашу бригаду, або хоча б за наш батальйон. Повірте, копати тут їм є що. І, я думаю, що полетіло б багато погонів. Взяти хоча б те саме пальне – там мова йде не про 100 чи 200 літів, а про тисячі літрів армійської солярки”, — резюмує Ярослав.
У свою чергу, я готовий надати всі необхідні дані хлопців, які звернулися до мене представникам військової прокуратури. Бійці готові письмово підтвердити все раніше зазначене.

Добавлено: 22-12-2015, 09:35
0
0

Похожие публикации


Наверх