онлайн казино Украины

«Демальянс» оприлюднив список кандидатів на посади секретаря чернігівської ради і заступників мера

«Демальянс» оприлюднив список кандидатів на посади секретаря чернігівської ради і заступників мера"Під час першого засідання міської ради, 4 грудня Владислав Атрошенко наплював на Закон і змусив вчинити злочин Голову ТВК вже на початку кар'єри мера. З першого неправильного кроку починається хибний шлях. Тому задача свідомих депутатів - повертати мера з хибного шляху на вірний", - йдеться у релізі прес-служби Чернігівської міської організації Демократичного альянсу.
Депутатів міської ради від «Демальянсу» ця ситуація обурила і змусила покинути засідання.
«Після трьохкратного порушення Арошенком принципів підписаного Меморандуму про коаліції без регіоналів, команда «Демальянсу» і я особисто не відчуваю жодних моральних зобов'язань перед новим очільником міста. А свою роботу в раді зі всіма, без виключення, фракціями - ми продовжимо по принципу обговорення і ухвалення конкретних рішень на користь Чернігова», - зауважив депутат міської ради Ігор АНДРІЙЧЕНКО.
Перед початком засідання став відомий перелік осіб, яких обраний мер хотів протягнути на сесії одним пакетом, роздавши резюме номінантів за півгодини до сесії:
Отже, «Демальянс» пропонує запровадити практику публічного обговорення кандидатур на посаду секретаря ради і заступників міського голови Чернігова.
Ось цей список:
- БІЛОГУРА Василь Олексійович (Солідарність), кандидат на посаду секретаря Чернігівської міськради;
- ЛЄБЄДЄВ Веніамін Олексійович, кандидат на посаду першого заступника міського голови, банкір з Києва;
- ХОНІЧ Ольга Петрівна (Самопоміч), кандидат на посаду гуманітарного заступника міського голови;
- ДОРОШОК Олександр Миколайович (від Радикальної партії), кандидат на посаду заступника з питань ЖКГ та транспорту, останні 15 років працював в місцевих податкових інспекціях;
- ФЕСЕНКО Сергій Іванович, кандидат на заступника міського голови, наразі керуючий справами апарату облради;
- ЛОМАКО Олександр Анатолійович, кандидат на посаду заступника міського голови з питань інформаційної політики та стратегічного розвитку, директор телеканалу «Дитинець».
"Всі ці люди були готові до публічного діалогу, тож тепер громада, журналісти та депутати зможуть підготувати свої питання до кандидатів у владу міста. Готуйте свої питання. Запроваджуватимемо нові підходи на практиці", - пропонують у міській організацій Демальянсу.

Добавлено: 5-12-2015, 11:00
0
0

Похожие публикации


Наверх