онлайн казино Украины

Відповідь УКРОПу на обвинувачення Ляшка

Відповідь УКРОПу на обвинувачення ЛяшкаДепутати Чернігівської обласної ради від політичної партії УКРОП відповіли на звинувачення в підкупі та нечесному голосуванні. 24 листопада 2015 року в дискусійному клубі «Експертна думка» відбулася прес-конференція представників політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» стосовно першої сесії Чернігівської обласної ради.
Новообрані депутати обласної ради Сергій Журман, Андрій Віротченко, Людмила Бойко, Ігор Дягель та Олег Хасенко зустрілися зі ЗМІ, аби привселюдно заявити, що звинувачення від народного депутата Олега Ляшка щодо їх «продажництва» безпідставні. Депутати заявили, що прийшли в облраду відстоювати інтереси міста, а тому про хабарі в будь-якому вигляді не може бути й мови.
Фракція УКРОПУ дотримується позиції партії: співпрацювати та підтримувати усі демократичні сили, окрім БПП «Солідарність». А тому закиди про те, що вони голосували за кандидата від БПП на пост голови облради безпідставні.
«Голосували по совісті і не соромимося цього», - наголосив Сергій Журман та додав, що звинувачення в підкупі є безпідставними і депутати від УКРОПу готові довести
це, пройшовши детектор брехні.

Наразі, УКРОП перебуває в опозиції до нинішньої влади та досі вважають представників РПЛ друзями і готові співпрацювати. Сваритися та судитися з ними наміру не мають.

Добавлено: 25-11-2015, 10:38
0
0

Похожие публикации


Наверх