онлайн казино Украины

В обласній раді назріває коаліція. Але без Радикальної партії та "Батьківщини"?

В обласній раді назріває коаліція. Але без Радикальної партії та "Батьківщини"?В обласній раді назріває коаліція. Принаймні, сьогодні після завершення сесії обласної ради депутатів від кількох політичних сил було запрошено на консультації.
Приводом для них офіційно стали дебати про доцільність подальшого існування посади заступника голови обласної ради, на чому акцентували представники обласної організації Радикальної партії.
Зважаючи на необхідність "проведення консультацій з депутатами щодо цього питання та щодо обрання персонального складу постійних комісій і утворення Президії обласної ради", голова обласної ради Ігор Вдовенко оголосив, що засідання першої сесії новообраної ради буде продовжено 27 листопада. При цьому депутатів від Радикальної партії та "ВО "Батьківщина" чомусь запрошено не було.
Лідер "радикалів", народний депутат України Олег Ляшко висловив обурення цим "междусобойчиком". "Таким чином, нам показують, що депутати від "Батьківщини" та Радикальної партії ніби не в обласній раді. Коли ви кличете на консультації одних і не кличете інших, то ви проявляєте неповагу до своїх колег. Свої "междусобойчики" проводіть окремо, але тоді не оголошуйте про це", - зазначив О. Ляшко.

Ще до завершення першого пленарного засідання, І. Вдовенко оголосив про створення в раді депутатських фракцій «Радикальної партії» і «Батьківщина» на чолі з Олегом Авер'яновим та Іваном Якубом відповідно.

Добавлено: 24-11-2015, 09:48
0
0

Похожие публикации


Наверх