онлайн казино Украины

В Чернігові оголосили безстрокову акцію протесту проти свавілля та монополізму "Чернігівобленерго"

В Чернігові оголосили безстрокову акцію протесту проти свавілля та монополізму "Чернігівобленерго"У вівторок, 17 листопада в приміщенні дискусійного клубу «Експертна думка» відбулася прес-конференція, на якій було анонсовано початок 24 листопада 2015 року безстрокової акції протесту проти свавілля та монополізму ПАТ «Чернігівобленерго».
В прес-конференцію взяли участь представники: громадських організацій, профспілок Чернігівщини, Спільного представницького органу сторони роботодавців Чернігівської області.
Перед початком заходу представники ПАТ «Чернігівобленерго» намагались перетворити прес-конференцію на дискусію. Завдяки виваженій позиції організаторів учасникам заходу вдалось зменшити агресивність представників енергопостачальника (були присутні до 30 чоловік) та поінформувати громаду Чернігівщини про випадки зловживань ПАТ «Чернігівобленерго».
Учасникам прес-конференції повідомлено про початок 24 листопада 2015 року безстрокової акції протесту проти свавілля енергетичного монополіста ПАТ «Чернігівобленерго» та висунуті вимоги:
1.Прийняти Закон України «Про примусову зміну власників підприємств-монополістів на вимогу територіальної громади».
2.Позбавити енергопостачальника монопольного становища щодо виконання проектної документації та виконання робіт з приєднання.
3.Скасувати плату за приєднання до електромереж.
4.ВР, КМУ, НКРЕКП розробити та впровадити законодавчу базу щодо зобов’язання енергопостачальника розвивати власні електричні мережі за рахунок власних прибутків та інвестиційних програм.
5.На законодавчому рівні скасувати: ліміти споживання та авансові платежі. Проводити оплату за фактично спожиту електроенергію.
6.Демонополізувати ринок електроенергії шляхом впровадження перерозподілу розподільчих мереж енергокомпаній між новими власниками через укладання договорів купівлі-продажу та видачу відповідних ліцензій.

Добавлено: 19-11-2015, 10:37
0
0

Похожие публикации


Наверх