онлайн казино Украины

У Чернігівській лізі ділових жінок – поповнення

У Чернігівській лізі ділових жінок – поповненняЧернігівська ліга (клуб) ділових та професійних жінок поповнилася 14 новими членами. Їх посвячення відбулося під час щорічного вечора у Навчально-методичному центрі профспілок.
Як розповіла його ведуча, член правління, керівник молодіжного відділення Ліги Юлія Заїка, така жіноча бізнес-асоціація є єдиною в Україні. Її засновано 2000 року при обласному осередку Спілки жінок України на базі Центру підтримки жіночого бізнесу. Нині Ліга налічує близько 120 членів, 60 з них – активні, решта – асоційовані, тобто приймають участь в окремих заходах. Обмежень у віці немає: є тут і студентки, і пенсіонерки.
«Головний критерій для відбору членів - аби було бажання щось змінити у місті, аби людина була активною, цілеспрямованою, наполегливою, - підкреслила Ю. Заїка. - У Лізі кожна жінка має змогу самореалізуватися. Спільно організовуючи різнопланові заходи, кожна може знайти те особливе, в чому може себе розкрити».
Мабуть тому тут об`єдналися не лише бізнес-леді, які просувають свої товари та послуги, але й жінки, що є професіоналами у сфері освіти, медицини, культури, фінансів, ЗМІ тощо. Багато хто з них задіяні у навчальних заходах – тренінгах з психології, ораторського мистецтва, ведення бізнесу. Нині в Лізі спостерігається сплеск активності: бурхливу благодійну діяльність розгорнуто в кількох дитячих центрах. Особливу допомогу жіночої бізнес-асоціації відчувають пацієнти дитячого відділення обласного протитуберкульозного диспансера. Її члени долучаються до організації свят «Що може жінка», «Даруємо радість дітям», «Жінка року».
Для багатьох прикладом моральності, професіоналізму, добра є президент Ліги, голова обласного осередку Спілки жінок України, директор підприємства «Навчально-методичний центр» Федерації профспілкових організацій області Ірина Дорожкіна. «Ліга входить до складу міжнародної організації Business Professional Woman (BPW) і ми тепер навчаємось, як працювати в жіночій бізнес-асоціації такого рівня, - зазначила вона у вітальному слові до нових членів. - Я пишаюся з того, що ми створили громадську організацію, де кожна жінка займається тим, чим їй подобається. У нас є клуб ділової жінки. Туди входять медики, педагоги, науковці, майстрині. Тому Ліга – організація несамовито гарних, розумних, мудрих і дуже активних жінок. Вона побудована за принципом: кожна подає свої пропозиції, а ми всі разом втілюємо їх».
Саме посвячення в члени ліги являло собою видовищну церемонію. По одній жінки виходили на сцену, брали червоні свічки і запалювали їх від вогню, переданого І. Дорожкіною. Свічки творчості та таланту, професійності і любові.Відбулося також вручення жовто-блакитних спеціальних брошок, пам`яток Ліги і посвідчень.
14 нових членів презентували свою діяльність, розповіли про те, чим займаються і чого досягли. Як виявилося, серед них є чимало відомих у Чернігові жінок. Зокрема голова профкому «Чернігівської профспілки підприємців» Олена Варнакова, директор Дому Моделей "Defile Models`City", арт-директор креативного творчого об'єднання "Академія Зірок" Янітта Мушинська, завідувач Чернігівського регіонального центру Інституту обдарованої дитини НАПН України, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної та початкової освіти ЧНПУ, тренер з креативності, консультант в руслі позитивної психотерапії Марина Коновальчук.
«Хочу долучитися до таких самих, як я, - пояснила О. Варнакова. – Ми давно вже спілкуємося і лише тепер я вирішила оформити членство. Чим більше у нас таких дієвих громадських об`єднань, тим краще для громади».
Кульмінацією вечора стала концертна програма за участю групи «Гелс Бенд», вокалістки шоу-групи «Конфеті» Василіси та юної співачки Анастасії Пупенко.

Добавлено: 18-11-2015, 09:31
0
0

Похожие публикации


Наверх