онлайн казино Украины

У ПриватБанку більше грошей, ніж у інших банків країни, - глава НБУ Валерія Гонтарєва

У ПриватБанку більше грошей, ніж у інших банків країни, - глава НБУ Валерія ГонтарєваПриватБанк виконав всю програму капіталізації, яка була погоджена з НБУ, що свідчить про високу надійність банку - про це заявила глава Національного банку України Валерія Гонтарєва. На сьогоднішній день в найбільшому банку України найбільший по банківській системі країни залишок у касах і банкоматах фінустанови - Близько 8 млрд грн.
«ПриватБанк виконує всі необхідні нормативи, зокрема норматив ліквідності: сьогодні в ПриватБанку найбільший за системою залишок у касах і банкоматах банку - близько 8 млрд грн. На кор. рахунку - близько 1,5 млрд грн », - зазначила глава НБУ.
За словами Валерії Гонтарєвої, ПриватБанк провів конструктивне голосування з іноземними кредиторами, за результатами якого капітал банку буде збільшений на 220 млн доларів, що є ще одним позитивним кроком по збільшенню капіталізації.
«ПриватБанк є системно важливим для фінансової системи і найбільшим ощадним банком країни. Він обслуговує значну кількість пенсіонерів, великий, малий і середній бізнес, зарплатні проекти, успішно розвиває платіжні системи і є провідним інноваційним банком », - зазначила глава НБУ.

Добавлено: 17-11-2015, 09:43
0
0

Похожие публикации


Наверх