онлайн казино Украины

Соколов Атрошенку: Я не звертаю уваги на весь цей бруд, він зійде після 15-го листопада

Соколов Атрошенку: Я не звертаю уваги на весь цей бруд, він зійде після 15-го листопадаВибори треба вигравати чесно, не опускаючись до брудних технологій, провокацій і масової скупки голосів. Про це заявив міський голова Чернігова Олександр Соколов.
«Весь цей бруд… Я не звертаю уваги. Він зійде після 15 листопада. А ми будемо реалізовувати свої плани щодо соціально-економічного розвитку нашого міста. Мене ж у бруді звинуватити навряд чи вдасться», - нагадав Олександр Соколов кандидату на пост мера Владиславу Атрошенку.
Він також додав, що не варто удавати бурхливу діяльність тільки під час виборчої кампанії, як це роблять деякі політики. «Сьогодні нам розповідають про дитячі майданчики. Та міськрада 145 таких майданчиків встановила. А хто куди таблички вішає – я не зважаю на це. Головне, що майданчики є».
Соколов закликав не втягувати чернігівців у провокації і не приносити інтереси простих людей у жертву заради досягнення особистих цілей. «Укотре хакери вивели з ладу«гарячу лінію», на яку щодня надходять сотні дзвінків. На що готові піти деякі діячі заради влади завтра?», - обурився Олександр Соколов і наголосив, що він і його команда готові захистити громаду Чернігова від провокацій недобросовісних політиків. Соколов переконаний, що чернігівців не вдасться ні залякати, ні купити. «Ми разом проти олігархів і цинізму. І обов'язково переможемо!», - переконаний Олександр Соколов.
Нагадаємо, останнім часом ситуацію в Чернігові намагаються дестабілізувати і втягнути місто в протистояння. На людей тиснуть за допомогою адмінресурсу. Вчителів і лікарів залякують. У місті створена потужна піраміда зі скупки голосів на користь кандидата Атрошенка. Є сотні звернень на «гарячу лінію мера», десятки заяв до правоохоронних органів про скупку голосів. У незаконну діяльність зі скуповування голосів активно втягують молодь, нав'язуючи молодим людям помилкові принципи, що за гроші можна купити все.

Добавлено: 14-11-2015, 08:12
0
0

Похожие публикации


Наверх