онлайн казино Украины

Щоб виманити гроші, шахраї погрожують підприємцям перевіркою з податкової

Щоб виманити гроші, шахраї погрожують підприємцям перевіркою з податковоїДПІ у м. Чернігові звертає увагу, що у місті Чернігові активізувалися шахраї, які від імені керівництва інспекції під різними приводами (здебільшого погрожуючи негайною перевіркою підприємницької діяльності) вимагають у підприємців кошти. Взамін обіцяють посприяти у виключенні підприємства зі списку перевірок. У випадку відмови погрожують податковим тиском на підприємницьку діяльність.
Такі факти шахрайства не лише наносять збитки підприємцям та підприємствам, але й підривають авторитет органів Державної фіскальної служби та знижують рівень довіри до її працівників. Звертаємо увагу, що зазначені протиправні дії тягнуть за собою кримінальну відповідальність.
У разі надходження дзвінків від імені керівництва інспекції або будь-яких працівників фіскальної служби з незаконними вимогами, слід одразу повідомляти про це за телефонами: відділ власної безпеки Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області (0462) 66-85-22; приймальню ДПІ у м. Чернігові (0462) 65-28-00; чергового інспекції (0462) 65-28-06 .
Шановні платники! Будьте пильними і зваженими та ні в якому разі не піддавайтесь на провокації аферистів.

Добавлено: 11-11-2015, 10:04
0
0

Похожие публикации


Наверх