онлайн казино Украины

Чернігівські дебати: Атрошенко погодився, а Соколов ще думає

Чернігівські дебати: Атрошенко погодився, а Соколов ще думаєКандидат на посаду Чернігівського міського голови Владислав Атрошенко прийняв пропозицію громадського руху ЧЕСНО щодо проведення публічних дебатів зі своїм конкурентом під час другого туру виборів Чернігівського міського голови Олександром Соколовим.
Про це Атрошенко повідомив чернігівське представництво громадського руху ЧЕСНО та опублікував відповідну заяву на своїй сторінці в фейсбук.
«Готовий провести дебати 12 листопада на комунальному телеканалі “Новий Чернігів” або на будь-якому іншому майданчику та готовий делегувати представника для того, щоб обговорити та визначити умови проведення дебатів, основні питання та їх регламент.», - заявиви Атрошенко.
Водночас у штабі Олександра Соколова не поспішають відповідати на звернення ЧЕСНО. Після кількох днів видзвонювання різних представників Соколова, його прес-секретар Ірина Синельник повідомила, що наразі рішення щодо участі в дебатах немає і чекати відповіді слід не раніше 10-11 листопада.
Нагадаємо, 05 листопада чернігівське представництво громадського руху ЧЕСНО звернулося до учасників повторного голосування з виборів Чернігівського міського голови Олександра Соколова та Владислава Атрошенка провести напередодні виборів публічні дебати.
«Світова демократична практика полягає, зокрема, в тому, що кандидати під час виборів переконують виборців у привабливості своєї позиції під час публічних дебатів. Представники громадського руху ЧЕСНО можуть виступити незалежною стороною, що гарантуватиме об’єктивність та неупередженість під час підготовки (визначення формату та місця проведення) та проведення таких дебатів.», - йдеться у зверненні громадських активістів

Добавлено: 7-11-2015, 14:11
0
0

Похожие публикации


Наверх