онлайн казино Украины

У Чернігівській психоневрологічній лікарні порушують права пацієнтів?

У Чернігівській психоневрологічній лікарні порушують права пацієнтів?Прокуратурою Чернігівської області проведено перевірку додержання вимог законодавства в КЛПЗ «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» щодо порядку, умов тримання та надання медичної допомоги особам, відносно яких застосовано примусові заходи медичного характеру.
Встановлено, що у відділенні з посиленим наглядом № 18 лікарні пацієнтам належним чином не роз’яснюються їх права, наявні засоби охорони (відеоспостереження) не забезпечують повного візуального контролю за всією територією відділення та пацієнтами, не обладнано спеціальне приміщення для побачень з родичами та близькими особами, несвоєчасно вживаються заходи щодо отримання пацієнтами паспортів. На медичне забезпечення одного хворого на день фактично витрачається лише 6,06 грн при необхідних 40 грн.

З огляду на викладене прокуратурою області головному лікарю КЛПЗ «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» внесено документ реагування з вимогою негайного усунення виявлених порушень та притягнення винних осіб до дисциплінарної відповідальності.

На сьогодні документ прокурорського реагування перебуває на розгляді.

Добавлено: 7-11-2015, 14:11
0
0

Похожие публикации


Наверх