онлайн казино Украины

Партія “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка закликала чернігівців голосувати за Атрошенка

Партія “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка закликала чернігівців голосувати за АтрошенкаШановні друзі, знайомі, соратники та активні громадяни!
До другого туру виборів Чернігівського міського голови вийшли Соколов і Атрошенко. Результат на стільки ж передбачуваний, на скільки й складний вибір.
У лютому 2010 року багато хто також говорив, що не бажає обирати між Януковичем і Тимошенко. Мовляв, вони однакові.
Тоді багато хто знехтував своїм правом на вибір, і замість їх інші обрали Януковича…
А Янукович привів Україну до Революції Гідності та жертв Небесної Сотні.
Нехтування громадянами своїх прав у 2010 році через чотири роки привело Україну до війни і тисяч смертей, сотень тисяч скалічених життів. Давайте будемо відвертими перед самими собою – це було не уникнення вибору, це і був вибір!
15 листопада у бюлетенях для голосування буде лише два прізвища: «Соколов» і «Атрошенко». Інших прізвищ не буде, але уникнути участі у голосуванні – це передати свій голос продажним громадянам, адже чим менше виборців приходить на виборчі дільниці, тим ціннішим стає голос кожної політичної повії.
Серед запропонованих кандидатів мій вибір на користь Атрошенка, адже Соколов – це очільник корупції міста та уособлення грабунку чернігівців. Мій вибір – лише шанс для Чернігова, і я не позбавлю своє рідне місто цього шансу.
Закликаю прихильників «Громадянської позиції» та активних громадян, а перед усім - очільників організацій дружніх політичних партій не уникати відповідальності та не передавати своє право вибору політичним повіям. Впевнений, що ми здатні вчитися на помилках, здатні до консолідації задля виведення Чернігова із багаторічної кризи.
Вибір є завжди. Все інше – від лукавого!
Слава Україні!
Олександр Мельник,
голова Чернігівської обласної організації політичної партії «Громадянська позиція»

Добавлено: 6-11-2015, 11:52
0
0

Похожие публикации


Наверх