онлайн казино Украины

Найбільші фракції в Чернігівській обласній раді матимуть «Солідарність» та РПЛ – офіційні результат

Найбільші фракції в Чернігівській обласній раді матимуть «Солідарність» та РПЛ – офіційні результатСьогодні, 2 листопада, увечері на своєму засіданні обласна виборча комісія встановила офіційні результати виборів до обласної ради.
Згідно з ухваленим протоколом, депутатами обрано представників 7 політичних сил.
Всього у голосуванні взяло участь 412906 виборців.
Всього у голосуванні взяло участь 412906 виборців. З 12 обласних осередків політичних партій, що були зареєстровані, як учасники виборчих перегонів, 5-відсотковий барєр не подолали «Свобода», «Громадянська позиція», Партія простих людей С. Капліна, «Нова держава» і «Соціалісти».
До сімки переможців увійшли БПП «Солідарність» (17,33%), Радикальна партія О. Ляшка(16,34%), «Батьківщина»(15,27%), «Наш край(14,99%), Аграрна партія(11,99%), УКРОП(6,85%), «Опозиційний блок»(5,92%).
Відповідно найбільше представництво матимуть «порошенківці» та «ляшківці»(по 12 мандатів), разом з «тимошенківцями» та «нашокраїнцями»(по 11).
Середню вагову категорію представляють аграрники (9 депутатів), малу – УКРОПівці (5) та «опозиційники» (4).
Серед 64 обраних депутатів чимало відомих осіб – голова облдержадміністрації Валерій Куліч, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, народний депутат Валерій Дубіль, заступник голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Олег Авер`янов, доцент Чернігівського національного педуніверситету імені Т. Шевченка Сергій Журман та інші.
Цікаво, що колишній голова «обласного парламенту» Анатолій Мельник пройшов до нього і тепер, а його нинішній наступник Микола Звєрєв має скласти мандат та піти з посади.

Добавлено: 3-11-2015, 10:08
0
0

Похожие публикации


Наверх