онлайн казино Украины

Чи здатен Чернігів опиратися засміченню оголошеннями?

Чи здатен Чернігів опиратися засміченню оголошеннями?Учора увечері і сьогодні вранці чернігівські стовпи зажовтіли сотнями оголошень.
Стає зрозумілим після розмови з молодиком, що адміністративні штрафи - до 1380 гривень не лякають ні тих, хто їх клеїть у Чернігові, ні тих, хто на «точці» замовляє цю «музику» на стовпах.
Ще навесні цього року з кабінетів міської влади пролунала ідея для операторів рекламного ринку в Чернігові – створіть такі рекламні носії, на яких могли б клеїти оголошення подібні «бізнесмени» аби не засмічувати місто - стовпи та стіни.
Бо в Чернігів готова увійти рекламна фірма з іншого регіону України, яка створить конструкції для короткострокової реклами і НЕ ДАСТЬ клеїти оголошення на стовпах і стінах та слідкуватиме за їх чистотою.
Жодної пропозиції від рекламних операторів створити таку свою чернігівську комерційну структуру не надійшло.
Тож Чернігів просто зобов’язаний пустити в місто «варягів», якщо не здатен сам навести порядок у цій сфері «настовпових» та «настінних» оголошень.
Це буде на корить і бюджету міста – регулярні походження податків і відсутність обклеєних стін будинків та стовпів.
Діяльність міської екологічної інспекції, у віданні якої є і контроль за розміщенням оголошень на стовпах та стінах, треба в цій частині визнавати однозначно неефективною і незадовільною.

Добавлено: 28-10-2015, 09:54
0
0

Похожие публикации


Наверх