онлайн казино Украины

Чернігів: Міський голова виступив із заявою з приводу подій на площі

Чернігів: Міський голова виступив із заявою з приводу подій на площіЗаява Чернігівського міського голови Олександра Соколова щодо масових акцій на Красній площі
Шановні чернігівці!
Сьогодні, 23 жовтня, у Чернігові заплановано низку масових агітаційних заходів. Зокрема, два з них їхні організатори мають намір провести на центральній Красній площі.
Маю оперативну інформацію про можливі провокації під час цих акцій. У цих умовах наша спільна мета – уникнути будь-яких незаконних дій, проявів агресії та політичних загострень.
Я обговорював ситуацію із керівництвом міської міліції. Правоохоронці готові забезпечити громадський порядок у місті, оперативно нейтралізувати будь-які незаконні прояви. Але, насамперед, наша громада мусить не допустити провокацій.
Складається враження, що політики так захопилися передвиборчим протистоянням, що перестали розуміти людей. Вони не відчувають суспільного запиту на зниження градусу політичної напруги. І продовжують нагнітати цю напругу.
Чернігів завжди був і нині залишається політично спокійним містом. Наша громада поважає право кожного мати та поширювати власні політичні уподобання. Але ці дії не мають збурювати суспільне протистояння.
Вважаю безвідповідальною позицію окремих політичних лідерів, які свідомо загострюють ситуацію в місті. Закликаю організаторів політичних масових акцій відмовитися від роздмухування протистояння. Адже ваша політична і правова відповідальність за можливі незаконні дії буде визначальною. Давайте разом збережемо спокій в Чернігові, засвідчимо політичну зрілість нашої громади.
З повагою міський голова Олександр Соколов

Добавлено: 23-10-2015, 15:23
0
0

Похожие публикации


Наверх