онлайн казино Украины

Операція «Мобілізація» або «партійний» екзит-пол від «Батьківщини»

Операція «Мобілізація» або «партійний» екзит-пол від «Батьківщини»Замість мобілізації виборців грішми та гречкою – мобілізація «підписними листами». В обласній та міській парторганізаціях «Батьківщини» планують у такий спосіб забезпечити 100-відсоткову явку у день голосування.
Кампанію мобілізації партійне керівництво оголосило 21 жовтня, зібравши своїх активістів у чернігівському кінотеатрі імені Щорса.
«Ви бачили, що відбувалося на 205-му окрузі: один сіяв гречку, другий роздавав гроші, - нагадав народний депутат, голова обласного осередку Валерій Дубіль. – Вже давно працює технологія підкупу, того, як привести людей на виборчі дільниці».
Він застеріг від повторення на місцевих виборах того самого сценарію, коли відносно невелика кількість «вмотивованих» виборців, що пішли і проголосували, забезпечила перемогу провладному кандидату.
Єдиний вихід, аби уникнути маніпуляцій, - 100-відсоткова мобілізація електорату. «Наше завдання – зателефонувати друзям, рідним, сусідам, обійти усіх, розповісти людям правду і привести на дільницю. В ці дні нам потрібно мобілізувати всю нашу Чернігівщину і місто Чернігів», - наголосив лідер обласного осередку «Батьківщини».
Щоправда, спосіб, у який цю шляхетну «наполеонівську» мету пропонується досягти, викликає сумнів з точки зору дотримання таємниці голосування. Судіть самі: присутнім роздали «підписні листи», куди вони мають вписати прізвища не усіх підряд виборців, а лише прихильників «Батьківщини», які готові прийти на дільниці і проголосувати за «кандидатів у депутати та мера Чернігова від ВО «Батьківщина».
Навпроти слід вказати номер телефону прибічника, аби 25 жовтня йому зателефонувати і уточнити, чи проголосував. Результат такого «опитування» буде позначено відміткою у графі «проголосував».
Підсумки «партійного» екзит-полу підбиватимуть вже на офісі «Батьківщини», куди мають надійти заповнені «підписні листи».

Добавлено: 22-10-2015, 09:27
0
0

Похожие публикации


Наверх