онлайн казино Украины

«Наш край» і БПП "Солідарність" не поділять Красну площу в Чернігові – відео

«Наш край» і БПП "Солідарність" не поділять Красну площу в Чернігові – відеоПредставники команд діючого мера Чернігова Олександра Соколова (Наш край) і головного кандидата на посаду міського голови Владислава Атрошенка (Блок Петра Порошенка «Солідарність») чи не півгодини доводили, кому належатиме центральна(Красна) площа Чернігова на завершальному етапі виборчої кампанії.
«Свобода.ФМ» вела пряму трансляцію цього дійства.

«Они сошлись. Волна и камень,
Стихи и проза, лед и пламень
Не столь различны меж собой» - так колись про подібну ситуацію написав відомий російський поет, якого дехто називає Гарматкіним.
А якщо сейозно, то брифінг провели організатори фестивалю «Чернігів the best» (команда Атрошенка) у зв'язку зі спробами зірвати проведення заходу зі сторони Чернігівської міської ради саме на центральній площі міста . У команди Соколова, як стало відомо "своїх" дітей половина міста, які також "хочуть" "і в дощ, і в вітер" виступити на центральній площі.
Брифінг дали: Должикова Ірина, куратор проекту, начальник управління культури області, кандидат до міської ради від «БПП"Солідарність»; Старіков Роман, керівник благодійного фонду «Поліський Оберіг», кандидат до міської ради від «БПП"Солідарність»; Гончаренко Марина, голова журі, заслужений артист України; Агафошин Євгеній, керівник шоу-балету «Ярмарка».
Під час прес-конференції команда Атрошенка пожалілася, що «діткам» не дають виступити на центральній площі під час «збору врожаю», тобто в останній день агітації 23-го жовтня.
Кажуть, конкуренти з «Нашого краю» сцену монтують для «діток» з аналогічною програмою.

Добавлено: 22-10-2015, 09:27
0
0

Похожие публикации


Наверх