онлайн казино Украины

Мер Соколов працює, попри бруд із боку олігархів, – депутат Василь Куліда

Мер Соколов працює, попри бруд із боку олігархів, – депутат Василь КулідаВони готові на все, щоб позбутися Соколова і влаштувати тотальний «дерибан» Чернігова, упевнений депутат Чернігівської обласної ради.
Кандидати на посаду мера Чернігова від різних партій влаштували скандальний самопіар за рахунок городян, які потребують матеріальної допомоги, заявив депутат облради Василь Куліда.
20 млн грн було виділено з місцевого бюджету на одноразову допомогу незахищеним категоріям громадян. І чинного мера Олександра Соколова тут же звинуватили в підкупі чернігівців. Причому звинувачують ті, хто звик підкуповувати виборців гречкою та продуктовими наборами, наголосив В.Куліда.
«Опоненти Соколова забувають, що мер працює не від виборів до виборів. І матеріальна допомога потрібна сьогодні напередодні опалювального сезону, коли у людей з мінімальними зарплатами і пенсіями є борги і вони не можуть оформити субсидій. Мер зобов'язаний вирішувати такі питання оперативно, а не чекати, коли закінчаться вибори, щоб уникнути критики. У команді Соколова розуміли ці ризики. Але мер сказав, що істерики з боку своїх опонентів він переживе, а допомога людям потрібна сьогодні», - заявив депутат.
В.Куліда додав, що опоненти чинного мера називають підкупом усе, що робить команда Соколова, зокрема ремонт доріг, закупівлю обладнання для лікарень, утеплення шкіл, матеріальну допомогу незахищеним і тощо.
«А що повинен робити мер, на їхню думку? Гречку роздавати? І нехай громада почекає, поки пройдуть вибори? Без надбавок до зарплат, без опалювального сезону, без доріг, без гарячого харчування в школах? Аби політикани і кандидати-олігархи мера брудом не поливали? - обурився депутат. - Ті, хто прагне будь-яким чином позбутися Соколова, роблять це, щоб дорватися до влади та влаштувати тотальний «дерибан» Чернігова.
Вони розуміють, що Соколов містом не торгує і не дозволить приватизувати ТЕЦ і водоканал, забудувати міські парки комерційною нерухомістю, позакривати підприємства та хлібопекарні, щоб розчистити місце для київського бізнесу. Олігархату байдуже, що чернігівці залишаться без роботи».
Депутат наголосив, що мер Соколов продовжить вирішувати проблемні питання громади, не звертаючи уваги на критиканів:
«Ми впроваджуємо в Чернігові соціальні картки, вже працює центр правової допомоги, і тепер люди в цілодобовому режимі можуть безкоштовно отримати юридичну допомогу та захистити свої права. Невдовзі почне працювати «Гаряча лінія мера». Можна тільки здогадуватися, в яких ще «гріхах» звинуватять Соколова за соціальну підтримку людей».

Добавлено: 8-10-2015, 09:46
0
0

Похожие публикации


Наверх