онлайн казино Украины

ЦВК через «помилку» оператора хоче зняти свободівця Міщенка з виборів мера у Чернігові

ЦВК через «помилку» оператора хоче зняти свободівця Міщенка з виборів мера у ЧерніговіЦентральна виборча комісія надіслала 6 жовтня листа щодо знаття очільника Чернігівської обласної «Свободи» Андрія Міщенка зі змагання за посаду міського голови Чернігова.
Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».
Причиною є те, що кандидата від «Свободи» під час прийняття документів оператор територіяльної комісії «помилково» зареєстрував самовисуванцем.
Відповідно, ЦВК вбачає в цих діях порушення… з боку кандидата-свободівця та хоче усунути його від участи у виборах очільника обласного центру.
Своєю чергою, Андрій Міщенко розцінює це як перешкоджання у веденні політичної діяльності. «Зараз влада робить усе для того, аби не дати «Свободі» нормально вести виборчу кампанію. Фактично увесь час наші лідери змушені ходити на допити і суди, а не зустрічатися з виборцями чи організовувати публічні заходи. До того ж, нині під арештом і судами перебуває низка кандидатів у міські голови та перших номерів списків до міських та обласних рад. Ба більше, через надумані причини виборчі кмісії відмовляють «Свободі» в реєстрації кандидатів. Зокрема, наведу приклад Кам’янця-Подільського, де свободівцям довелося в суді відстоювати право на участь у виборах.
Вочевидь, у особах представників «Свободи» вбачають сильних суперників, а тому з нами змагаються не чесною політичною боротьбою, а судовим та адміністративним тиском. Але запевняю, що нас це не зупинить на шляху до становлення української України, адже «Свобода» – вірний щит нації!» – наголосив керівник Чернігівської «Свободи».

Добавлено: 7-10-2015, 09:47
0
0

Похожие публикации


Наверх