онлайн казино Украины

Чернігівські партійці згадали про дітей під місцеві вибори

Чернігівські партійці згадали про дітей під місцеві вибориМинулими вихідними Чернігівський міський голова Олександр Соколов запросив усіх чернігівців до Центрального парку культури та відпочинку на святкування Дня спорту та надав можливість безкоштовно покататися на дитячих атракціонах.
До таких самих технологій нещодавно вдавався інший кандидат на посаду міського голови Владислав Атрошенко.
Громадянська мережа ОПОРА вже повідомляла, що претендент на мерське крісло Атрошенко запрошував малят покататися на дитячих атракціонах. А розповсюджена від імені чинного мера, висуванця від політичного об’єднання «НАШ КРАЙ», продукція повторює не тільки зміст, але і дизайн запрошень згаданого опонента.
Того ж дня довготерміновий спостерігач ОПОРИ потрапив на розважальний захід для малечі, організований осередком партії «УКРОП» у місті Чернігові, а саме Ядвігою Щеголевою. Маленьким чернігівцям було запропоновано цікаві конкурси, торт, а їхнім батькам - агітаційні матеріали.
Також про діток згадали і представники ВО «Батьківщина», подарувавши школярам невід’ємний атрибут навчального процесу – розклад уроків.
До слова, 22 та 24 вересня пройшли збори міських організацій політичних партій «НАШ КРАЙ» та «УКРОП», під час яких відбулось висування кандидатів у депутати міської ради, районних у місті рад та кандидатів на посаду Чернігівського міського голови. Однак, на момент проведення вищезазначених заходів, потенційні кандидати ще не пройшли реєстрації.
Мережа ОПОРА наголошує, що після реєстрації такі дії матимуть ознаки порушення частини 4 статті 60 Закону України «Про місцеві вибори», де зазначається, що забороняється проводити передвиборну агітацію, яка супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, товарів та інших матеріальних цінностей або робіт чи послуг.
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.

Добавлено: 2-10-2015, 09:33
0
0

Похожие публикации


Наверх