онлайн казино Украины

«Студреспубліка» йде на вибори як партія «Республіка»

«Студреспубліка» йде на вибори як партія «Республіка»І висуває в мери Чернігова Андрія Гедровича
Від партії «Республіка» на виборах до Чернігівської міської ради балотуватиметься 19 кандидатів, на посаду мера – Андрій Гедрович. Таке рішення ухвалено 28 вересня на зборах міської парторганізації, що відбулися просто неба на Алеї Героїв.
Раніше ці молоді хлопці та дівчата, тоді ще студенти (а дехто і нині), згуртувавшись у громадську організацію «Студреспубліка», збиралися на фестивалі, розробляли проекти відродження країни, вивчали іноземний досвід, обирали студентських мерів та магістрати. Потім майбутні політики намагалися створити партію, але Мінюст цілих 3 роки відмовляв їм у реєстрації. Лише тепер активісти та експерти із «Студреспубліки» подолали всі перешкоди і йдуть на місцеві вибори, як члени партії «Республіка».
Як розповів присутній на зборах її лідер Олександр Щерба, нова політична сила «формується знизу, а не олігархами». Відтак, «Республіку» представляють «молоді, незаангажовані люди, такі собі «нові обличчя» у політиці». Їхній месидж – захищати звичайних громадян.
Під час зборів було затверджено та презентовано виборчий список партії на виборах до міської ради, що складається з 19 прізвищ. Кандидати піднялися на сцену і повідомили про свої найбільші здобутки та невдачі, а також відповіли на запитання. За словами одного з них, лідера міського осередку «Республіки» Антона Приходька, мета команди – входження Чернігова до Топ-100 кращих міст світу. «Наша партія йде на вибори з програмою «50 ідей модернізації Чернігова», - пояснив він. – Кожен кандидат відповідатиме за якусь конкретну ініціативу. Буде системний підхід. Тобто, якщо наш депутат за сто днів роботи нічого не зробить для втілення ідеї, ми вимагатимемо від нього скласти мандат».
Одному з керівників міської парторганізації - Андрію Гедровичу - «республіканці» довірили балотуватися на посаду міського голови. «Я за освітою є економістом і розумію, що місту необхідно модернізувати промислове виробництво. Головне – створити для цього умови. Дуже багато можна зробити, не оглядаючись на Київ», - наголосив він.

Добавлено: 30-09-2015, 09:20
0
0

Похожие публикации


Наверх