онлайн казино Украины

«Самопоміч» висунула Володимира Зуба кандидатом у мери Чернігова

«Самопоміч» висунула Володимира Зуба кандидатом у мери ЧерніговаЕкс-кандидат на минулих довиборах до Верховної Ради у 205-ому окрузі Володимир Зуб змагатиметься за мерську булаву у Чернігові. Таке рішення ухвалили 21 вересня учасники зборів Чернігівської міської організації партії «Об`єднання «Самопоміч».
Без жодних вагань та тривалих обговорень вони одноголосно підтримали відповідну пропозицію своїх однопартійців, які обстоювали її на нещодавньому партійному з`їзді.
Новоспеченому кандидатові 48 років. У минулому В. Зуб працював заступником головного лікаря чернігівської обласної лікарні, нині очолює управління охорони здоров`я Львівської міської ради.
У місті Лева відзначився активними кроками у реформуванні медичної сфери та залученні інвесторів. Влітку цього року балотувався до парламенту на позачергових виборах у Чернігові, зайнявши третє місце.
Його прізвище також фігурує у списку кандидатів до міської ради від «Самопомочі» (32 особи), котрий також одноголосно затвердили на зборах. Першу позицію у ньому посідає голова міської парторганізації Ольга Хоніч.
«Середній вік наших висуванців – 32 роки. Є і молодші, і старші, але переважають молоді люди», - наголосив В. Зуб.

Добавлено: 22-09-2015, 08:33
0
0

Похожие публикации


Наверх